Det siger kunderne

Ærlig rådgivning, perfekt virkning

Vi havde husmår i vores sommerhus, og ringede rundt til forskellige firmaer, nogle afslog, andre havde ikke rigtig et svar. Resenborghus kom umiddelbart med en løsning. Dialohen var nede på jorden, ikke oversolgt, vi fik gode instruktioner. Så vi købte produktet Villaduft og vi kan nare sige at næste dag var måren væk og er ikke set siden. Vi kan sige god for produktet og den nye ejer, det duer.

- Henrik

Nu ingen mår på loftet

Vi havde fået en mår (eller flere!) på loftet, og kontaktede Per fra Resenborghus Skadedyr ApS, der kom ud dagen efter.
Han gav os nogle råd til at afskærme mårens adgangsveje, og vi købte hans specialmiddel, der afgiver lugte som afskrækker måren. Han fæstende midlet i små beholdere ved tagrenderne og satte en åben beholder med midlet op på loftet.
Vi har hverken hørt eller set måren siden - så tusind tak for det til Resenborghus. Vi anbefaler klart at kontakte Per, hvis der er problemer med mår på loftet.

- Louise

Få måren til at flytte.... læs med her

Er man uheldig og få besøg af husmåren googler de fleste af os en mulig løsning.

Jeg har prøvet alt fra lokal bekæmper med duftkugler, hønsenetskugler, spray, nyt tag, larm, hund og mårsirener

Vi fik fantastisk rådgivning, fandt indgangsvejen, og satte frisk villaduft op. Den fyldes løbende, men det er ok udgift at have.

Min varmeste anbefaling siden han som den første nogensinde har kunne hjælpe os.

- Rikke

God sevice!

Efter jeg først fik sat deres produkt Villaduft op, så virkede det ganske fint. En måske mere selvlivet mår valgte at komme i stedet og Kent fra Resenborghus fik mig vejledt til hvordan man kan give den en ekstra indsats og derefter giv problemet bort!

- Marc